Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Καλημέρα!

Ήταν αναπάντεχη. Πραγματικά απρόσμενη η καλημέρα σου!
Είχες τέσσερις μήνες να εμφανιστείς, πού ήσουν????

......................

Αααα να με συγχωρείς. Έχεις δίκιο! Φώναζες τόσο καιρό αλλά εγώ δεν άκουγα. Δεν είχα χρόνο βλέπεις. Ξέρεις στις μέρες μας δεν μπορείς να έχεις χρόνο...ειδικά για σένα και τους ομοίους σου. Δεν μπορείς να ονειρεύεσαι και ΔΕΝ μπορείς να ακούς!!!

Άκου!

Τι ακούς? τίποτα....σιωπή ε?
Ακριβώς! Αυτό είναι! Δεν είναι υπέροχο?

..........................

Ξέρεις οι άνθρωποι...αυτοί μωρέ οι θνητοί, δεν ακούν πια. Η σιωπή δεν τους μιλάει. Κι αυτή σωπαίνει, αφού κανείς δεν αφουγκράζεται τα παραμύθια της.
Κι εγώ. Ναι κι εγώ δυσκολεύομαι τελευταία να την αφουγκραστώ. Κι εσένα δεν σ'ακούω συχνά μα το παλεύω!
Όχι δεν θα γίνω σαν τους άλλους! Εγώ θνητός? Ποτέ! Δεν πρέπει...
Θα το παλέψω τουλάχιστον, κι αν με καταπιεί τότε ίσως η σιωπή ουρλιάξει τόσο δυνατά που θα ξαναγυρίσω. Γιατί εγώ δεν γεννήθηκα θνητός.....εγώ γεννήθηκα ψυχή. Ψυχή που ακούει και μιλάει για να ακούσουν οι θνητοί.

Και τώρα ακούω εσένα...και μιλάω για να ακούσω πρώτα εγώ ο υπερασπιστής της ψυχής μου....και μετά οι άλλοι. Οι άλλοι που ίσως ακούν και δεν το νιώθουν κι ίσως το νιώσουν κάποτε.

.........................

Ναι έχεις δίκιο! Δεν είμαστε μόνοι...κι εκεί μες στον απόηχο της αλαλιάς μαύρες γραμμές προβάλλουν απ'τους τοίχους και σχηματίζουν λέξεις άκαμπτες και μυτερές! Σαν αιχμηρές αγκίδες που μπαίνουν μες στο δέρμα σου και τότε ουρλιάζεις θες δε θες...γιατί πονάει να σωπαίνεις.

....................

Μα τέτοιες λέξεις δεν μπορούν παρά να γράφονται από άλλα πλάσματα, απόκοσμα κι αόρατα στον κάθε ένα θνητό! Και τώρα που οι θνητοί σταμάτησαν να ακούν και μόνο βλέπουν είναι πιο εύκολο να γράφουν λέξεις που κάποιος ίσως να τις δει, παρά να ψιθυρίζουν άσκοπα σε βουλωμένα αυτιά.

.....................

Τώρα πια το νιώθεις και εσύ έτσι δεν είναι? Υπάρχουν πλάσματα που θέλουν τη βοήθειά μας! Πλάσματα που εγκλωβιστήκανε και βασανίζονται μοναχά τους πίσω από τους τοίχους, τα σκαλιά, τις πόρτες, τους καθρέπτες...παγκάκια...και ο Tabien ο μάγος τους στέλνει μηνύματα στον κόσμο μας για να τους σώσουμε.

......................

"Άνθρωποι, εσείς θνητοί, ακούστε τη σιωπή που σας μιλά! Σταθείτε ένα λεπτό ακίνητοι! Η αγάπη βασανίζεται κι εμείς μαζί της! Αγγίξτε κι εσείς ένα κομμάτι από την προσευχή μας και νιώστε την ψυχή σας να επικοινωνεί!! Ακούστε!! Ακούστε!! Ακούστε...."

...........................

Ακούς???